Tippek a sikeres értékesítéshez

Milyen egy jó weboldal?

Milyen egy jó weboldal?

A jó weboldal készítésének 7 kritériuma

Egy jó weboldalnak többek között a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:

 1. Tartalmilag hasznos és releváns: a weboldal tartalmának értékesnek és érdekesnek kell lennie a látogatók számára, valamint megfelelnie a keresési szempontoknak.
 2. Felhasználóbarát: a weboldal navigációja és elrendezése könnyen használhatónak kell lennie, valamint a látogatók számára könnyen megtalálhatóvá kell tenni a keresett információkat.
 3. Megjelenés: a weboldalnak esztétikailag is megfelelően kell megjelenjen, figyelemfelkeltőnek és profinak kell tűnnie.
 4. Mobilbarát: a weboldalnak jól kell megjelennie mobil eszközökön is, mivel egyre többen használnak mobil eszközöket a weboldalak megnyitásához.
 5. Biztonságos: a weboldalnak biztonságosnak kell lennie, mind a látogatók adatait, mind pedig a weboldal működését tekintve.
 6. Friss és naprakész: a weboldal tartalmának folyamatosan frissítve kell lennie, hogy a látogatók számára érdekes maradjon.
 7. Keresőoptimalizálás: a weboldalnak meg kell felelnie a keresőmotorok által előírt kritériumoknak, hogy előkelő helyen jelenhessen meg a keresési eredmények között.
jó weboldal készítése

Ötletek a jó weboldal készítéséhez:

 1. Határozza meg a célközönséget: fontos, hogy tisztában legyen azzal, kiknek szánja a weboldalt, így könnyebben tudja kialakítani a megfelelő stílust, struktúrát és tartalmat.
 2. Alakítson ki egy tiszta és áttekinthető struktúrát: a látogatóknak könnyebben kell tudniuk eligazodni a weboldalon, ha a tartalom rendezett és logikusan felépített.
 3. Használjon minőségi tartalmat: a látogatók általában értékes információkat keresnek, így fontos, hogy a weboldal tartalma minőségi legyen és érdekes legyen a célközönség számára.
 4. Építsen be hívószavakat: a keresőmotorok számára fontosak a hívószavak (kulcsszavak), amelyek alapján a weboldalt indexelik. Használjon hívószavakat a tartalomban, de ne túlzásba vinnie, mert az negatívan befolyásolhatja a látogatók élményét.
 5. Legyen mobilbarát: egyre többen használnak mobil eszközöket a weboldalak megtekintésére, így fontos, hogy a weboldal jól megjelenjen mobil eszközökön is.
 6. Használjon esztétikus dizájnt: a látogatók szeretnek szép és esztétikus weboldalakat látni, így érdemes figyelmet fordítani a weboldal megjelenésére is.
 7. Kérjen visszajelzést a látogatóktól: a látogatók visszajelzései segíthetnek javítani a weboldalt és jobban személyre szabni azt a célközönség igényeinek megfelelően.

Ha további ötletekre vagy kérdésekre van szüksége a jó weboldal kialakításával kapcsolatban, örömmel állok rendelkezésére.

Maradtak megválaszolatlan kérdések Önben a weboldalkészítéssel kapcsolatban?

Foglaljon időpontot egy díjmentes konzultációra és megbeszéljük a felmerült kérdéseit!

Szerző:

Kabay Tamás
Okleveles informatikai mérnök, marketing kommunikációs szaküzemgazdász, PR szaküzemgazdász, film- és TV producer
Weboldal készítés legfontosabb elemei

Weboldal készítés legfontosabb elemei

A weboldal készítés elemein a lépésről-lépesre történő haladás elengedhetetlenül szükséges. A modern digitális környezetben egy profi weboldal, webáruház vagy portfólió weboldal nélkülözhetetlen ahhoz, hogy kiemelkedjen a tömegből.

bővebben
Blogértesítő

Kérj értesítőt a legfrissebb cikkek megjelenéséről!