donut 55

hogyan legyenek zenészként fellépéseim a nulláról?

te is szeretnéd zenei karrieredet most azonnal felpörgetni?

Imádsz a zenével foglalkozni, de még nem tudod, hogyan élj meg belőle? Szeretnél fellépni több ezres tömegek előtt? Szeretnél belecsobbanni abba a vízbe, ahol a nagy halak úszkálnak? Érdekel milyen marketingfogásokat tudsz alkalmazni annak érdekében, hogy most rögtön történjen valami előrelépés a karrieredben? Esetleg működik már a gépezet, de szeretnél a gyorsítósávra hajtani?

 

akkor ez a tanulmány
neked készült!

Ha feltetted már magadnak valaha azt a kérdést, hogy vajon mit tudnak jobban nálad azok a zenészek, akik több ezres közönség előtt lépnek fel havonta akár többször is, és gyakorlatilag abból élnek ami a szenvedélyük, akkor jó helyen jársz! Sok zenésztárs gondolkozik olyanokon, hogy “mi a probléma velem?” “mit csinálok rosszul?” stb. Én úgy gondolom, hogy ennek a problémának a fókuszát át kell helyezni magunkon kívülre! Ugyanis nem mindig vagy Te magad a probléma forrása, csupán rossz helyre fókuszálsz! Ezért határoztam el magam, hogy eddigi tapasztalataimat és tanulmányaimat megosztom Veled! És nem azért teszem, mert meg akarom mondani mit csinálj, hanem azért, mert úgy gondolom, hogy ezek a módszerek és példák, amik szerepelnek a könyvben, nagyban megkönnyíti minden zenésztársam útját!

Olyan témákat fogunk körbejárni, mint a közönség megismerése és felkutatása, igényfelmérés, közösségépítés, saját fellépés vagy akár egy weboldal jelentősége, ami mellett sokan elsiklanak. Nagy hiba!
Ha tudsz szánni 30 percet a jövődre, akkor itt a lehetőség, használd ki most rögtön, teljesen ingyenesen!

Ízelítő a tartalomból:

quote 2

2019-ben elmondhatjuk, hogy Magyarországon minden 3. embernek van már Facebook profilja. A Facebook pedig olyan algoritmusokkal működik, melyek figyelik, hogy milyen tartalom mennyire érdekelte az embereket. Egy zárt Facebook csoportnak például az a legnagyobb előnye a mi szempontunkból, hogy az organikus elérés 100%-os. Ez annyit jelent, hogy a csoport mindegyik tagjának meg fog jelenni az üzenőfalán a csoportban megosztott tartalom. Hirdetés nélkül!

quote 2